Loading...

Pilot

/Pilot
Pilot2018-08-06T12:40:28+02:00

Op korte termijn hopen we te starten met pilots in de regio’s Amsterdam Oost-Centrum, Amsterdam West en Hoorn.

Doel

Met de resultaten van deze pilots is zichtbaar voor de zorgverleners binnen de geboortezorg wat deze methodiek kan betekenen en voor VSV’s wordt duidelijk welke rol zij hierin hebben als opdrachtgever en hoe zij in hun eigen regio implementatie kunnen realiseren. Verder leveren de pilots een schat aan informatie op om te komen tot een landelijk en gecoördineerd plan om andere regio’s verder te helpen.

Doelstellingen

Doelstellingen voor de levels 1 en 2 in Amsterdam en Hoorn zijn:

• Level 1: Het regionale netwerk met daar binnen het XDS register wordt gekoppeld met de geboortezorg-zorgsystemen, en er worden alleen complete documenten gedeeld (volgens het consent van de zwangere).
• Level 2: Er worden extra functionaliteiten toegevoegd zoals het bewaren van data in een standaard formaat en het uitgebreid consent beheer door de zwangere. In Hoorn is er nu (februari 2017) nog geen XDS-register. Voor Hoorn kan een register geactiveerd worden en de hiervoor genoemde extra functionaliteiten ingezet worden. Die extra functionaliteiten kunnen dan ook voor Amsterdam ingezet worden.

Deelnemen aan de pilots

Als u graag op korte termijn mee zou doen kunt u deel uitmaken van de pilotfase. U kunt hiervoor contact opnemen met Stichting CareCodex.

Contact

Andreas Bonnstraat 20hs
1091 AZ Amsterdam
T: 020-33 46 050
E: info@carecodex.org